Beoordelingen van Asian Selected Hoofddorp

Recente recensies van Asian Selected Hoofddorp

5 sterren na 154 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig omdat de kwaliteit van de Kung Pao, Tofu with Shiitake en Roast Duck super is. Helaas dit keer, maar wel voor het eerst uit 10-12 bestellingen, kreeg ik geen Kung Pao met kip, zoals ik besteld had, maar iets anders met kip... dus een ster minder.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Voorheen surichin. Menu veranderd maar nog steeds erg goed.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,weer erg lekker,en mooi op tijd.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, iedere keer weer. Ga zo door!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd heerlijk vers en de bezorger vriendelijk👍🏼

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar had warmer gemogen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en 1 menu is zelfs genoeg voor 2 personen

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het eten is heerlijk. Voldoende kip, groente en nasi. Diverse gerechten besteld zoals roti en alles was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten waren echt lekker, zoals altijd. Optijd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het voedsel grandioos, collega's gaven aan dat het een tijd geleden was dat ze zulk lekker Chinees eten hebben gehad, complimenten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ik bestel normaal gesproken via Thuisbezorgd maar omdat dat niet werkte, vandaag via de website besteld. Tot mijn verbazing ging er 10% van het bedrag af en was ik 5 euro goedkoper uit dan via Thuisbezorgd. Top!

Reactie van Asian Selected:We zijn blij dat u heeft genoten! :) De meeste acties geldt enkel op onze eigen site. Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste acties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm ondanks de sneeuw/gladheid! Dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was great! The food was delicious!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk verse gerechten, echt heerlijk gegeten! Aanrader!! Nr 17 met kip en nr 24 met geroosterd kip. Grote porties! De roti roll of roti maaltijd is ook heerlijk! Vriendelijk personeel. Ben vaste klant. Zeer tevreden

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, goed warm en fijne grootte porties 👍🏻

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer had gevraagd de nasi pittig te maken maar niet gekregen. De rest is weer perfect en voor de tijd bezorgd. Beleefde bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is weer een lekker "asian" eet gelegenheid erbij gekomen. De gerechten/eten lijkt op chinees/surinaams, maar dan met een moderne fancy naam en verpakking. De bezorging is vrij snel t.o.v. de andere bezorgdiensten.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er binnen 20 minuten. Was heerlijk en precies genoeg.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goeie porties. Moet we zeggen de beste uit Hoofddorp!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er bijna 45 minuten na de mail dat het onderweg zou zijn. Dus helaas niet warm meer, smaak is wel goed. Tip: wij wonen 5 minuten fietsen van jullie dus volgende keer graag per fiets bezorgen ipv de auto.

Reactie van Asian Selected:Bedankt voor uw feedback en het spijt ons erg dat uw bestelling niet meer warm was bij aankomst. We proberen altijd de routes van de scooters en auto's d.m.v. de afstanden zo efficiënt mogelijk te plannen. Helaas komt het nog weleens voor dat het door de drukte niet anders kan. Maar we gaan zeker ons best doen de bezorging te verbeteren!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd precies op tijd, warm en super lekker. Dit it de 4e keer dat wij bestellen en prijzen zijn ook redelijk. Aanrader !

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit prima. Verse groenten in de gerechten en prima van smaak. Netjes op tijd en nog goed warm. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker gegeten! Aanrader!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery and the best tasting delicious chicken fried rice in Hoofddorp

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld. Eten is goed , hoeveelheid genoeg, en altijd goed warm. Gister met de sneeuw ook netjes gebeld dat het iets langer ging duren!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg smaakvol!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al een tijdje hier, en ledere keer gewoon weer lekker!!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond en toch snel geleverd, top! De roasted duck was heerlijk, Black bean kip prima. En de vegetarische tofu shiitake ook prima. Wat we missen bij de wokgerechten, naast de vlees/vis, is een keuze voor tofu.

Reactie van Asian Selected:Bedankt voor uw beoordeling en we zijn zeer blij om te horen dat u tevreden bent! Bij de wokgerechten, als u voor vegetarisch kiest dan krijgt u tofu in de plaats van vlees :)

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en smaakte zoals gewoonlijk weer lekker chinees 😋 Alleen bezorger was 30min later maar wat verwacht je anders op nieuwjaarsdag, drukte 😜

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld bij Asian Select. De gebakken banaan was niet rijp. Hard en smakeloos. Graag wat langer rijpen. Het eten was weer perfect. Beleefde bezorger.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy duck was niet crispy.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer dat wij bij Asian select bestellen. Precies op tijd geleverd, eten was warm en super lekker !!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer goed op tijd warm en vooral erg lekker tot de volgende keer

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend is ons eten onwijs snel bezorgd, heel fijn! Ook de smaak was goed, alleen deze keer had de foo young hai uit het combi-menu iets te lang in een pan gelegen en dat was helaas te proeven. Normaal is het altijd heerlijk dus dit incident weerhoudt ons niet om vaker te bestellen!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is vooralsnog altijd goed en lekker. Dit keer rechtstreeks besteld. Netjes een belletje ontvangen dat het eten wegens drukte niet op tijd kon worden afgeleverd. Altijd plezierig om op de hoogte te worden gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker en peking eend top favoriet.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude loempia’s. Kwaliteit is hard achteruit gegaan sinds het begin van dit jaar. Vind het niet meer interessant om klant te blijven.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verast om voor een goede prijs is lekkers te krijgen. 45 minuten na bestellen stonden ze voor de deur.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti en exact op tijd geleverd

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Verschillende keren bestelling gedaan, het eten is steeds weer erg goed en bestellen gaat erg goed, alleen heb ik niet kunnen terugvinden hoe ik de kortingen in kan vullen, wanneer ik via de app bestel.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht alleen jammer dat het koud was.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm en smaakte daardoor niet. Bezorging was ook 50 minuten te laat. Zelf maar gebeld waar het eten bleef , scooter was kapot . Daarom maar met 1 scooter bezorgen . Gevraagd of het eten dan nog wel warm is antwoord was ja.......dus niet jammer de soep konden we zo weggooien.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Precies op tijd bezorgd en het eten was goed verpakt, dus ook nog super warm. 2. Verse ingrediënten gebruikt. 3. Het rundvlees en de kip waren mals en sappig. 4. Precies lang genoeg gewokt. 5. Lekkere geur en smaak. 6. Perfecte sambal bijgeleverd (denk dat het gemaakt is van madame jeanette-jes).

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorg. Niet op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het eten heerlijk van smaak, ruim voldoende en keurig op tijd geleverd, zelfs ruim 5 minuten voor de door ons gevraagde tijd. Helaas was het eten lauw, misschien waren wij de laatste van de rit of heeft het eten toen het klaar was lang op de besteller moeten wachten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenwoordig erg kleine porties, en teveel vet! Niet lekker meer !!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken, snelle service en heerlijk eten!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is snel en goed gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd en was goed van temperatuur. Wij hadden, onder andere, de Fries Rice Special. De rijst was goed op smaak, maar een beetje aan de droge kant. De drie soorten vlees waren goed van smaak, maar er had best wel wat meer vlees op gemogen. De rijst was in overvloed maar het vlees minimaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, warm en super lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, singapore vermicelli heeft onze voorkeur.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten voor een fatsoenlijke prijs.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger prima op tijd (zelfs vroeger dan gevraagd). De Cha Sieuw en de Black Bean Kip prima kwa hoeveelheid en smaak. Beide gerechten echter niet even warm. Volgende keer de Roasted Duck proberen. Als die goed smaakt en warm is, wellicht een 5e ster :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Aanzienlijk beter dan de gemiddelde "Chinees". Ruime portie, prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gebakken noodles met geroosterde kip. Dim Sum als voorafje perfect. Vergeet niet de ketjapsambal om het af te maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken Gyoza en Szechuan besteld . Het smaakte zeer goed en bezorging was mooi op tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een schappelijke prijs. De geroosterde kip van het combinatie gerecht was lauw. Die had wel wat warmer gemogen. De bezorger was mooi op tijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten zijn top en naar verwachting...

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt super !!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend teleurstellend dat wij om 16.15 om bezorging hebben gevraagd en er om 16.45 bezorgt wordt. Krijgen we ook nog een grote mond van de bezorger. Ik loop mijn sportafspraak mis.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en inzetten veel!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten & snel service! BEDANKT!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en zoals altijd heerlijk gegeten, na 2 slechte voorgangers eindelijk een goede afhaal Toko.👍👍👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en (zoals altijd) heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker en mooi op tijd bezorgd tot de volgende keer

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Toll!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voedselvergiftiging opgelopen. Ik was(!) een vaste klant, maar zal hier echt nooit meer bestellen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Eten goed warm. Grote porties, veel bami erbij. Heerlijk gegeten!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De nasi met selected mix was heerlijk. Had wel meer sambal bij gemogen. De poke bowl garnalen was minder. De toppings waren vers maar de garnalen moest je zoeken, in verhouding veelst te veel rijst en allemaal erg smakeloos. Mijn dochter heeft maar een paar happen genomen en met mij de nasi gedeeld. Geen poke bowl meer voor ons bij jullie. Zonde.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie van zeer hoge kwaliteit

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en optijd geleverd! Het eten was ook nog goed warm.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker !

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd erg lekker. Goede prijs- kwaliteit verhouding

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie bezorging grote porties en lekker!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miehoen, bami en nasi waren lekker, mocht voor mij wat kruidiger en pittiger. Desondanks was het smakelijk. Jammer dat het wat afgekoeld wAs bij levering.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snel en heerlijk eten. De sauto is een aanrader.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food delivered tasted amazing as usual, but when I went to lift the food the braised beef spilled and went through the white paper bag and the brown paper bags. They spilled all over my floor and left one of my braised beef orders without soup. The delivery guy was nice but was not sure what to do and just left. I thought he would tell his boss to at least replace the soup but didn't hear from anyone. I was so hungry at this point but still had to thoroughly clean my floors, the wall, and my welcome mat of beef soup. Really affected my enjoyment of the food that I still had to clean up and wash up before I got to eat.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op het afgesproken tijdstip en het eten was van hele goede kwaliteit. Erg vers en lekker.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keer op keer heerlijk! Aisan Slected is mijn eerst keuze voor lekker aziatisch eten in Hoofddorp

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel geleverd. Sauto en roti kip erg lekker en vers.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Essen von ausgezeichneter Qualität, super schnelle Lieferung. Sehr empfehlenswert!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging weer punctueel. De meals waren prima maar de side dishes vielen tegen. Frietjes waren slap en lauw, sate was lauw. Ook beter om geen frietjes bij een Aziatisch restaurant te bestellen.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer besteld. Was laatst iets fout gegaan, maar hebben ze prima opgelost. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Echt een aanrader. 😋

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten! En snelle bezorging

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden al een keer besteld bij Asian Selected met een uitmuntende ervaring. Deze keer was de bestelling meer dan 35 minuten later dan de aangegeven tijd en het eten minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker en over het algemeen is het erg lekker. Gisteren was mijn eten helaas koud toen het bezorgd werd. Hier een mail over gestuurd en geen antwoord gekregen. Slechte service.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered them for my Chinese friends, and all of us love them. Nice food and deliver on time! Will reorder soon

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker. Ruime porties.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wordt snel bezorgd, goed verpakt, heet van temperatuur, en heel erg lekker. Twee keer besteld en beide keren een dikke 10

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is kwalitatief overheerlijk goed maar echt te lauw. Zonde. Wij hebben geen magnetron maar warmen het op in de pan alleen dat schiet het doel wel voorbij. Vorige keer netjes opgelost met korting. Maar nu hoeft dat niet meer, doe er gewoon iets aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel bezorgd, ruime porties en smaak was goed. Heb hier al vaker besteld en elke keer is het top!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat jullie weer open zijn!! Online nasi en mihoen besteld, vriendelijke bezorger en ook op tijd. Eten was nog lekker warm en smaakte weer 👍

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food, great service

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

26 april besteld via de site , blijken jullie dicht te zijn wacht nog steeds op mijn geld retour ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bezorging is nooit geleverd. Winkel is al twee dagen telefonisch niet te benaderen. Ik zou graag een vergoeding willen van mijn betaalde bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit ontvangen bestelling aangezien jullie dicht zijn. Wel betaald.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooralsnog erg slecht. Ik heb besteld en betaald om af te halen afgelopen vrijdagavond en kreeg een afhaaltijd op van 18.20uur. Vervolgens sta ik bij jullie in Hoofddorp om 18.20uur en zijn jullie niet open, telefonisch niet bereikbaar en niet per mail bereikbaar. Graag verneem ik van jullie Edwin Ames 06-53180255

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm afraid that I have to give you a bad comment, because I didn't get the order and any response from you. I tried to call you but no answer, and I sent you an email but no response as well. Please contact me if you are available. Thank you

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur eerder maar lekker gegeten. Prima kwaliteit.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Grote porties, goede smaak, heerlijk warm, vrolijke bezorger. We zijn 100% tevreden, en gaan hier zeker nog een keer bestellen!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegegeten, voor herhaling vatbaar !

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het vooral fijn dat je mail krijgt wanneer het komt, de bezorger was stipt op tijd en het eten was heerlijk. Zeker voor die prijs krijg je meer dan voldoende. Ook in het menu zijn genoeg lekkere keuzes. Helemaal top!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten vers en lekker. Verslap ajb niet zoals 90% van de zaken na de goede start en je hebt er een vaste klant bij 4 life!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Last minute gebeld naar dit restaurant, helaas was ik net te laat... Ze bezorgden maar tot 20:30, inmiddels was het 20.40, ze hebben speciaal de tijdens van bestelling even verruimd zodat ik alsnog kon bestellen. Het eten was er nog geen 20 minuten na bestelling... en we hebben er enorm van genoten! Zeer vers, goede porties en heerlijk op smaak.... we loved it! Wij gaan bij jullie zeker vaker bestellen!! En iedereen natuurlijk jullie restaurant aanbevelen

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle levering

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en grote portie. Helaas wel lang moeten wachten tot bestelling klaar was. De bami is niet dé bami die we kennen van een Chinees restaurant. Is dunner.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de eerste keer dat we hier wat hebben besteld, we gaan zeker vaker bestellen. Top ga zo door. Wij hadden Roti besteld, en een aanrader goed van smaak. Daarom 5 sterren Levering: Eten was goed warm en was keurig op tijd. Waarom 4 sterren i.v.m. natte verpakking. (Daar kwamen ze zelf achter, en belde 8 min na levering om hun excuses aan te bieden.)

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. We gaan zeker vaker bestellen !