Beoordelingen van Asian Selected Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Gerard
23 januari 2022

Prijs/kwaliteit prima Snelheid bezorging snel en correct. Gerechten prima op smaak en mooie verse producten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
23 januari 2022

Bestellen regelmatig Heerlijk eten echt een aanrader.

Mike
22 januari 2022

Gewoon erg lekker!

Hoogkamer
16 januari 2022

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ted Janzen
16 januari 2022

Mijn persoonlijke favoriet als het om buikspek gaat!

Anoniem
12 januari 2022

De oudjes vonden het super & perfect.

Andy
10 januari 2022

Snel bezorgd en weer lekker gegeten voor een goede prijs!😀👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap de Roo
7 januari 2022

eten was lekker en het was op tijd.

Nick
3 januari 2022

Was super lekker !

Anoniem
3 januari 2022

Perfect op tijd en nog super warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Ramdjanamsingh
1 januari 2021

Altijd geweldig eten

Paul
28 december 2021

In het begin erg tevreden maar het lijkt alsof het minder word, de gebakken banaan was ranzig zat niet eens echte banaan in, garnalen soep was niet meer zo lekker als voorheen. En als ik nasi bestel dan verwacht ik geen bruin gemaakte witte rijst. Ook het minimale bestelbedrag van 30 euro is voor mij doorslaggevend om niet meer te bestellen

Jan
28 december 2021

Voor de tweede keer besteld en opnieuw weer heerlijk gegeten! Bezorging was razend snel, circa 30 minuten sneller dan verwacht volgens de mail. Eten was ook nog voldoende warm, ondanks dat we niet heel erg dicht in de buurt wonen. Kortom, zeker weer voor herhaling vatbaar!

Sylvia
28 december 2021
De Boer
22 december 2021
Petra
19 december 2021

Helaas niet meer zo goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
14 december 2021

Half 5 besteld en half 6 gekregen 1 uur telaat. Dan het eten lauw gekregen terwijl om 17.45 email gekregen was onderweg. In de toelichting bij de bestelling had ik vermeld dat ik allergisch ben voor paprika en tot mijn verbazing zat er toch paprika in. Dit is vaker gebeurt en werd onmiddellijk vernieuwd. Schijnt geen aandacht te geven aan iemands allergie met gevolgen van dien wanneer ik het eet. 2x gebeld maar niet opgenomen. Dus verdwijnt de maaltijd in de klikobak. Dit is dan ook de allerlaatste keer dat ik besteld ondanks de goede smaak. Succes verder!!!

Christian
11 december 2021

Was weer heerlijk🤗

Dwi
8 december 2021
harry
6 december 2021

prima eten voor een prima prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melvin
4 december 2021

Top eten, zeer goed van smaak! En op tijd qua bezorging. Zeker aan te bevelen! Een 10 waard

Danielle Ramdjanamsingh
4 december 2021

Blij dat jullie er zijn … altijd heerlijk eten en super vers

sara
27 november 2021

Top gerechten!!! Wij zijn superblij met Asian Selected!!!

Noorrje
25 november 2021

Lekker eten! Aardige bezorger😀

Willem Remmé
22 november 2021

Het eten was opnieuw (zoals gewend) uitstekend en ondanks de drukte keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ketjapsbal
18 november 2021

Altijd lekker eten. Vers en heerlijke ketjapsambal

De jong
16 november 2021

Eten was weer keurig verzorgd en bezorgd. Lekker gegeten en graag tot de volgende keer

Debbie Schipper
14 november 2021

Het was niet heel warm de tomatensoep zat geen tomatensmaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
14 november 2021

Om 14.30 besteld, gevraagd om 16.30 te bezorgen. Geleverd 17.15. Ik begrijp dat het zondag is daarom heb ik vroeg besteld. Bezorger heel vriendelijk en verontschuldigd dat het telaat was. Hij zei "ik heb het net gekregen" om te bezorgen". Advies: bel de klant even en zeg dat het even duurt of dat de bezorging later wordt. Bij 30 minuten en later. Dat zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
12 november 2021

Zoals altijd weer perfect. Verveelt nooit

Vervoorn
11 november 2021

Geen opmerkingen

Anoniem
7 november 2021

Super goed eten.

Marco Diemel
6 november 2021
Willem Remmé
31 oktober 2021

Het eten was lekker maar…….gevraagd om bezorging om 18:00 uur en mocht er meer dan 10 minuten vertraging zijn graag bericht. Om 18:25 uur!!! wordt het eten bezorgd. En dat terwijl de bezorger VOOR 18:00 UUR WAS VERTROKKEN. Hij was eerst nog naar drie andere adressen geweest. Op de vraag of het eten nog wel heet was werd volmondig JA gezegd maar helaas…….het eten was niet eens warm maar lauw. Niet gewend van Asian Selected. Ik had het terug kunnen sturen maar vertrouwde op Asian Selected. Ik vergeet dit maar snel en hoop dat het de volgende keer weer als vanouds is zoals wij het gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
31 oktober 2021

Eten erg lekker maar dit keer niet heel warm. Bezorging een beetje aan de late kant.

Henri Huizink
28 oktober 2021

Continue hoge kwaliteit

Cicilia
27 oktober 2021
G.
25 oktober 2021

Was al koud, zou bezorgd worden. Was toen al 20 minuten te laat, en toen gebeld waar het eten bleef. Zou over een kwartier bezorgd worden, geen bezorgers beschikbaar. Toen zelf opgehaald, maar eten was toen al koud. (bezorgers waren voor de zaak lekker aan het kletsen)

Hanri
24 oktober 2021

Praktisch ieder week besteld. Vandaag besteld en bezorgen om 17.15. Om 17.06 kreeg ik een email bestelling onderweg. 17.40 pas ontvangen. Woon 9 minuten van Asian Select. Dan de bestelling aangekomen een en al natte boel in de draagtas. De Yakatory sate zat op de kop en de Teriyaki saus overal in de tas. Het eten was lauw aangekomen. HELE SLECHTE SERVICE. Het kan niet anders dat de bezorger als een gek heeft gereden. Dit is nu 2 keer gebeurd. Ben niet gewend van Asian Select bezorger. Ik overweeg even te stoppen met mijn weekelijkse bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian Selected

Excuses voor het ongemak. We zullen onze medewerkers erop attenderen om de gerechten zorgvuldiger in te pakken en bij het bezorgen dat de gerechten niet omvallen.

Beth
24 oktober 2021

Altijd lekker eten

Rian Hoog
20 oktober 2021

16:07 besteld via website met als bezorgtijd 17:45. 18:00 bestelling nog niet geleverd, 18:05 gebeld naar Asian Selected echter geen contact gekregen. 18:11 melding per e-mail ontvangen dat bestelling onderweg is en uiteindelijk om 18:28 is de bestelling pas geleverd. Bestelling compleet geleverd, netjes verpakt echter gerechten waren lauwwarm. De smaak was goed, het was ruim voldoende en gerechten goed gegaard, de normaliter knapperige items waren alles behalve knapperig. Een tegenvaller, ik ben beter gewend. Bezorger was aardig en erg beleefd.

anoniem
13 oktober 2021

Eten was deze keer goed warm en de bezorging binnen 25 min.

Henri Huizink
8 oktober 2021

zeer smakelijk doet mij denken aand originele food court gerechten uit Singapore Bezorging altijd punctueel

Nick
2 oktober 2021
Hans
30 september 2021

Woensdag 29 september was niét de kwaliteit en service die ik van jullie ben gewend. Toen een half uur ná de geplande bezorgtijd het eten er nog niet was heb ik gebeld. Er werd opgenomen en gezegd “we hebben ‘t druk” en de hoorn werd er opgelegd. Toen het eten uiteindelijk werd bezorgd was 1 bak met sweet & sour pork niet goed dicht te zijn gedaan. Dat was gaan lekken, en de loempiaatjes waren lauw/koud. Erg jammer. Zoals gezegd, niet wat ik gewend ben. Hoop dat dit door omstandigheden kwam en niet vaker voorkomt.

Cindy
29 september 2021

Meer dan een uur moeten wachten op de bestelling. Contact opgenomen en er kon niet worden aangegeven hoelang het nog zou duren. Medewerker gaf aan dat er ter compensatie iets extra wordt toegevoegd. Bestelling na langer dan 1.5 uur ontvangen. Eten was niet meer warm en niks extra's ontvangen. Zeer teleurgesteld

Familie C
29 september 2021

2 porties geroosterde kip : Kip heeft krokant velletje , vlees was mals en niet droog . Niet te zout. Kippenbouten gebruikt dus geen droge taaie kipfilet . Miste alleen wat tomaat / komkommer / zuur . Want voor de rest geen groentjes

Martin
28 september 2021

Zeer smakelijk en netjes verzorgd

René
27 september 2021

Het was weer helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamerman
25 september 2021

Dikke prima

Hanri
23 september 2021

Meerdere malen besteld. Nu hele slechte ontvangst van het eten. Sate met bakje op de kop gekregen met gevolg sauce over de hele bestelling. Nasi met bakje op z'n zijkant i.p.v liggend. Sorry deze keer was de bestelling heel slecht ingepakt. Niet gewend van het restaurant.

Advait
21 september 2021

We have ordered many times and All the food that we have ordered till now has been very good. Only 1 request, if possible please add vegetarian option for wonton noodle soup.

Reactie van Asian Selected

Thank you for your suggestion, we'll definitely consider vegetarian noodle soups in the near future!

J A Bento
18 september 2021

top , eten was erg lekker , snel en genoeg voor wat ik besteld .

Cicilia
16 september 2021
de bier
6 september 2021

het eten was heerlijk, genoeg, en prima op tijd

Spike
4 september 2021

Zoals bijna altijd. TOP!!!!

Gert
3 september 2021

De smaak van het gerecht van mijn vrouw was prima. Het gerecht wat ik had was dat allerminst, het waren meer meel ballen dan gepaneerde stukjes kip. Daarnaast had men ook de bestelling niet goed gelezen, wat uiteindelijk resulteerde dat men nog een gerecht moest maken terwijl de rest al klaar was. Erg jammer allemaal.

Lexie
2 september 2021

Zo ontzettend lekker dat ik 2 dagen achter elkaar dezelfde avondmaaltijd heb gehaald

Corinne
29 augustus 2021

Het eten was heerlijk. Het kwam op tijd en was warm. Het enige minpuntje was dat de bak waarin de roti zat, was gaan lekken en dat de saus door de hele tas lekte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 augustus 2021
Dennis
24 augustus 2021
Danny
23 augustus 2021

Was heerlijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caren
22 augustus 2021

Heerlijke gerechten, stipt op tijd bezorgd!

Astrid
20 augustus 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd voor een goede prijs, echt top👍

Ellen de Vries
20 augustus 2021

Maaltijden waren lekker helaas wat aan de lauwe kant.

Betsabe Quinteros
18 augustus 2021

De bezorger was een half uur later aangekomen.

Spike
18 augustus 2021

Begin van de middag besteld en gevraagd om 18:15 te bezorgen. Gevraagd om bij vertraging te bellen. 18:25 nog niet bezorgd. Zelf maar gebeld. “Het staat al klaar maar de bezorger moet het nog ophalen” om 18:45 bezorgd. Half uur te laat, papieren zak droop van het vet, het eten was lauw (Logisch als het om 18:15 al (een tijdje?) klaar stond. Zelf maar even in de magnetron gezet. Gelukkig is de smaak als vanouds met uitzondering van de Ketjap Porc die was veel te scherp gekruid. Jammer want als regelmatige klant zijn wij dit niet gewend. Maar ja, zelfs de beste schaatser valt weleens.

Kamerman
16 augustus 2021

Ik vind helemaal mooi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriks Ruud
15 augustus 2021

Snelle levering en goede porties

Vervoorn
13 augustus 2021

Uitstekend, lekker en snel bezorgd. Goede kwaliteit

Schouten
8 augustus 2021

Gewoon weer heerlijk gegeten , en super bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
6 augustus 2021

Heerlijk gegeten, super!! Vriendelijke bezorger die op tijd het eten afleverde.

Martin
5 augustus 2021

Voor het eerst wat besteld Werd keurig op tijd afgeleverd en het eten was van uitstekende kwaliteit Ga zeker vaker bestellen

Xxx
5 augustus 2021

Eten was heerlijk! Ik vraag iedere keer om een extra ketjapsambal. Gisteren helemaal niet eens erbij geleverd…Minpuntje

Gert
3 augustus 2021

Voor het eerst wat besteld, en ik was blij verrast, eten was prima van smaak en ruim voldoende.

Hanri
2 augustus 2021

15 minuten telaat geleverd. Alles smaakte zoals gewoonlijk lekker en warm. Beleefde bezorger en verontschuldigd dat hij telaat was.

Machteld
31 juli 2021

De bestelling kwam supersnel, en het was heerlijk! Vooral de kip met citroen is favoriet, die is zeker voor herhaling vatbaar

Willem Remmé
28 juli 2021

Opnieuw een uitstekende maaltijd, zoals we gewend zijn eigenlijk.

Hanri
24 juli 2021

Zo vaak besteld. Nu voor de 2de keer bij opmerking geschreven allergisch voor paprika toch bij mijn bestelling paprika in de maaltijd verwerkt. Het werd wel vervangen maar kost weer 45 minuten wachten. Met gevolg andere maaltijden koud geworden. Jammer!

Jz
23 juli 2021

Eten is heerlijk

Willem Remmé
11 juli 2021

Zoals we gewend zijn, het eten was goed op temperatuur, heerlijk en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
10 juli 2021

Excellent food as usual! Still sad that the braised beef is still not available on their website but I remain hopeful! Meanwhile the food is amazing and we are slowly going through every item on the menu! Really delicious!!

Petra
10 juli 2021
Ingrid
4 juli 2021

Hebben vaker besteld maar nu een tegenvaller. Eten was 20 minuten te laat en het eten was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
4 juli 2021

Was weer lekker en warm.👍

RA
3 juli 2021

Heerlijk eten. Snel en vers!

iCus
29 juni 2021

Altijd goed!!!! Beste Aziatische keuken in Hoofddorp eo

Mich
25 juni 2021

Echt lekker eten bij Asian Selected. Ook de porties zijn genoeg.

Sendy
25 juni 2021

Lekker en netjes zoals altijd

Eus
25 juni 2021

Prima eten en op tijd en warm bezorgd!

Angelina den Held
23 juni 2021

Heerlijk eten. Goed op smaak en lekker vers.

Van der Meer
20 juni 2021

Heerlijk! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chitoe
20 juni 2021
Petra
19 juni 2021
Hanri
14 juni 2021

Vond de Bami qua smaak minder. Volgens mij was er een andere kok die het bereidt had. Jammer constante qualiteit is belangrijk. De rest van de gerechten zijn weer perfect en warm. Blijft bij jullie bestellen hoor?

Jennifer
9 juni 2021

Misten wel de lieve handgeschreven tekst op de tas, 😉

Reactie van Asian Selected

Na de verbouwing van afgelopen maandag konden we de stiften nergens meer vinden :') Morgen zullen we de zoektocht voortzetten!

M.
6 juni 2021

Deksels zaten er niet goed op en alles zat onder de saus. Bezorger heeft na bezorging ook nog lange tijd voor geen reden voor ons huis gestaan.

John
3 juni 2021

lekker gegeten maar voor de derde keer zijn ze vergeten sambal en de saus voor de soep erbij te doen. Erg slordig, aandachtspunt voor jullie.

James Bruijn
1 juni 2021

Op tijd bezorgd volgens opgave en was weer erg lekker

F.van Eekelen
31 mei 2021

Bezorging veel te laat. Ongeveer 50 min.te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noel
31 mei 2021

Tweede keer dat we besteld hebben. Op tijd geleverd. Eten was weer heerlijk! Vers, warm, knapperig, mals en de porties weer voldoende. Één puntje van kritiek: het zou fijn zijn dat je, op de bestelpagina, kunt lezen wat er in de gerechten zit. Soort vlees/vis/groenten etc. Op de foto is het niet altijd duidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
30 mei 2021
Jolanda
26 mei 2021

Heerlijk eten. Elke week bestellen we wel iets. Bezorging is top en altijd op de gekozen tijd. Bezorgers zijn allemaal ontzettend vriendelijk

Noel
24 mei 2021

Allemaal erg lekker. Goeie smaken en goeie porties. Geroosterde kip was sappig en mals. Groetenmix was lekker beetgaar. Gebakken rijst smaakte al erg goed van zich zelf. Gebakken banaan was lekker knapperi van buiten en zacht van binnen. Mooie bakbananen. Ik ga vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanri
22 mei 2021

In een woord en zoals altijd is alles oke. Zo vaak gehaald geen woorden meer voor. PERFECT weer!

Esther
20 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten!!

Van der Meer
17 mei 2021
jos
14 mei 2021
Petra
14 mei 2021
Van der Meer
13 mei 2021

Heerlijk!! Tot de volgende keer

Ramos
12 mei 2021
Danielle
9 mei 2021

Weet heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolanda
9 mei 2021

Heerlijk eten super vers en bezorging prima een aanrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
8 mei 2021

Voor de eerste keer hier besteld en heerlijk gegeten! Bezorger kwam eerder dan verwacht. Alles netjes verpakt. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

de Graaf
6 mei 2021

Soto soep smaakte niet naar soto. Het is bouillon. Veel te veel taogé en weinig taufu.

Paddy
3 mei 2021

De sweet/sour chicken was echt niet lekker, bijna geen saus en de kip zelf smaakte nergens naar!!,We vroegen ons af of het wel kip was! Rest vd bestelling was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
2 mei 2021

Altijd smaakvol eten voor een goede prijs! Goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
30 april 2021

Heerlijk gegeten weer! Bestel wel vaker en kwam nu weer netjes op tijd en alles was in orde. Zeer tevreden!

Michel
28 april 2021

Heerlijke roti kip en twee rijstgerechten gegeten. Mijn vrienden waren erg tevreden over de kwaliteit. Bezorging conform afspraak. Top dus!

Rian
27 april 2021

Snel geleverd, complete bestelling ontvangen, gerechten goed op temperatuur, smaakvol. Een aanrader.

Hanri
27 april 2021

Gewoon weer TOP.

Jennifer
20 april 2021

Was weer heerlijk en super snel bezorgd

Cicilia
20 april 2021
Lanny
18 april 2021

Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Floriande
16 april 2021

Op aangegeven tijd bezorgd . Babi pangang spek. Royale portie . Nasi en bami goed van smaak.

Hanri
12 april 2021

Zoals altijd lekker en warm aangeleverd. Bestelling op tijd. Beleefde bezorger. Toppie hoor!

Be7aas@gmail.com
11 april 2021

Realy good chinese food , in very good price.

NietBelangrijk
10 april 2021

Deze keer wel snel en smaakt het eten ook lekker

wim wissingh
10 april 2021

-

Anonymous
10 april 2021
Nadine
5 april 2021

Wederom heerlijk eten! Inmiddels vaste klant geworden! Aanrader!

Carola
28 maart 2021

Het was weer zalig. Heel warm precies op tijd (ondanks slecht weer) Geweldig ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolanda
28 maart 2021

Prima eten altijd vers en goede service Aanradertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Amo
27 maart 2021

Keurig op tijd bezorgd en alle gerechten waren goed verzorgd en zeer smakelijk! Complimenten voor de kok.

Gracia
26 maart 2021

Het was weer lekker😋😋😋

Gracia
26 maart 2021

Het was weer lekker😋😋😋

wim wissingh
25 maart 2021

voor de eerste keer besteld en het is voor herhaling vatbaar!

Hanri
23 maart 2021

Bestelde eten was heerlijk en warm aangeleverd zoals altijd. Behalve de gebakken bananen. Ze waren hard en niet rijp. Jammer! Beleefde bezorger.

Ingeborg
14 maart 2021

Het eten was heerlijk.

Cicilia
12 maart 2021

Lekker gegeten weer

Rob
10 maart 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, Roast pork was super kwaliteit en de Roti is hier thuis altijd een succes!

Richard
7 maart 2021

Bestel regelmatig omdat de kwaliteit van de Kung Pao, Tofu with Shiitake en Roast Duck super is. Helaas dit keer, maar wel voor het eerst uit 10-12 bestellingen, kreeg ik geen Kung Pao met kip, zoals ik besteld had, maar iets anders met kip... dus een ster minder.

Michael
6 maart 2021

Voorheen surichin. Menu veranderd maar nog steeds erg goed.

Rosenberg ft
4 maart 2021

Zoals altijd,weer erg lekker,en mooi op tijd.

Liz
3 maart 2021

Het was weer heerlijk!

Wendy Karsowidjojo
3 maart 2021
Jan Willem
26 februari 2021

Top eten, iedere keer weer. Ga zo door!

Oscar
26 februari 2021

Eten als altijd heerlijk vers en de bezorger vriendelijk👍🏼

M.
23 februari 2021

Eten was lekker maar had warmer gemogen.

Michel
22 februari 2021
Jeremy
20 februari 2021
Dennis Rogacion
19 februari 2021

Eten is goed en 1 menu is zelfs genoeg voor 2 personen

Jullienne Gangaram Panday
18 februari 2021

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het eten is heerlijk. Voldoende kip, groente en nasi. Diverse gerechten besteld zoals roti en alles was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Sendy
16 februari 2021

Eten waren echt lekker, zoals altijd. Optijd

Hoogkamer
15 februari 2021

Wederom was het voedsel grandioos, collega's gaven aan dat het een tijd geleden was dat ze zulk lekker Chinees eten hebben gehad, complimenten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne
14 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ik bestel normaal gesproken via Thuisbezorgd maar omdat dat niet werkte, vandaag via de website besteld. Tot mijn verbazing ging er 10% van het bedrag af en was ik 5 euro goedkoper uit dan via Thuisbezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian Selected

We zijn blij dat u heeft genoten! :) De meeste acties geldt enkel op onze eigen site. Volg ons op Facebook en Instagram voor de nieuwste acties!

Danielle
12 februari 2021
Richard
7 februari 2021

Goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaimy
7 februari 2021

Lekker eten en goed warm ondanks de sneeuw/gladheid! Dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamerman
3 februari 2021

Lekker gegeten

Kristina
3 februari 2021

Everything was great! The food was delicious!

Robin
2 februari 2021

Snelle bezorging en heerlijk verse gerechten, echt heerlijk gegeten! Aanrader!! Nr 17 met kip en nr 24 met geroosterd kip. Grote porties! De roti roll of roti maaltijd is ook heerlijk! Vriendelijk personeel. Ben vaste klant. Zeer tevreden

Tanja
1 februari 2021

Super snel bezorgd, goed warm en fijne grootte porties 👍🏻

Edwin
1 februari 2021
H.V.
31 januari 2021

Jammer had gevraagd de nasi pittig te maken maar niet gekregen. De rest is weer perfect en voor de tijd bezorgd. Beleefde bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
29 januari 2021

Er is weer een lekker "asian" eet gelegenheid erbij gekomen. De gerechten/eten lijkt op chinees/surinaams, maar dan met een moderne fancy naam en verpakking. De bezorging is vrij snel t.o.v. de andere bezorgdiensten.

Raimond
27 januari 2021

Eten was er binnen 20 minuten. Was heerlijk en precies genoeg.

Cus
25 januari 2021

Heerlijk eten. Goeie porties. Moet we zeggen de beste uit Hoofddorp!

Esther
25 januari 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 januari 2021

Heerlijk zoals altijd

Esther Leferink
23 januari 2021

Bestelling was er bijna 45 minuten na de mail dat het onderweg zou zijn. Dus helaas niet warm meer, smaak is wel goed. Tip: wij wonen 5 minuten fietsen van jullie dus volgende keer graag per fiets bezorgen ipv de auto.

Reactie van Asian Selected

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons erg dat uw bestelling niet meer warm was bij aankomst. We proberen altijd de routes van de scooters en auto's d.m.v. de afstanden zo efficiënt mogelijk te plannen. Helaas komt het nog weleens voor dat het door de drukte niet anders kan. Maar we gaan zeker ons best doen de bezorging te verbeteren!

Vaidehi
23 januari 2021
Miri en Andres
22 januari 2021

Geleverd precies op tijd, warm en super lekker. Dit it de 4e keer dat wij bestellen en prijzen zijn ook redelijk. Aanrader !

Gerard
21 januari 2021

Prijs/kwaliteit prima. Verse groenten in de gerechten en prima van smaak. Netjes op tijd en nog goed warm. Kortom voor herhaling vatbaar.

Birgit
20 januari 2021

Verrassend lekker gegeten! Aanrader!

Abi
19 januari 2021

Fast delivery and the best tasting delicious chicken fried rice in Hoofddorp

Osinga
18 januari 2021
Chris
17 januari 2021

Meerdere keren besteld. Eten is goed , hoeveelheid genoeg, en altijd goed warm. Gister met de sneeuw ook netjes gebeld dat het iets langer ging duren!

Chino
17 januari 2021

Weer lekker gegeten!

Cicilia
15 januari 2021

Lekker gegeten

Sandra
14 januari 2021

Altijd erg smaakvol!

Aicha
12 januari 2021

Bestel al een tijdje hier, en ledere keer gewoon weer lekker!!!

Richard
4 januari 2021

Goede service

Koos
3 januari 2020

Zaterdagavond en toch snel geleverd, top! De roasted duck was heerlijk, Black bean kip prima. En de vegetarische tofu shiitake ook prima. Wat we missen bij de wokgerechten, naast de vlees/vis, is een keuze voor tofu.

Reactie van Asian Selected

Bedankt voor uw beoordeling en we zijn zeer blij om te horen dat u tevreden bent! Bij de wokgerechten, als u voor vegetarisch kiest dan krijgt u tofu in de plaats van vlees :)

Gerben Donker
2 januari 2020
Cicilia
2 januari 2020
Chino
2 januari 2020

Goed verzorgd en smaakte zoals gewoonlijk weer lekker chinees 😋 Alleen bezorger was 30min later maar wat verwacht je anders op nieuwjaarsdag, drukte 😜

Hanri
1 januari 2020

Vaker besteld bij Asian Select. De gebakken banaan was niet rijp. Hard en smakeloos. Graag wat langer rijpen. Het eten was weer perfect. Beleefde bezorger.

A.knollaert
31 december 2020

De crispy duck was niet crispy.

Miri en Andres
30 december 2020

3e keer dat wij bij Asian select bestellen. Precies op tijd geleverd, eten was warm en super lekker !!

timmerman
30 december 2020

was weer goed op tijd warm en vooral erg lekker tot de volgende keer

Edwin
28 december 2020
Monica
28 december 2020

Zoals gewend is ons eten onwijs snel bezorgd, heel fijn! Ook de smaak was goed, alleen deze keer had de foo young hai uit het combi-menu iets te lang in een pan gelegen en dat was helaas te proeven. Normaal is het altijd heerlijk dus dit incident weerhoudt ons niet om vaker te bestellen!

Nancy
28 december 2020

Eten is vooralsnog altijd goed en lekker. Dit keer rechtstreeks besteld. Netjes een belletje ontvangen dat het eten wegens drukte niet op tijd kon worden afgeleverd. Altijd plezierig om op de hoogte te worden gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
25 december 2020
AA
25 december 2020
De Vries
23 december 2020
Anonymous
20 december 2020
Rosenberg
18 december 2020

Zo lekker en peking eend top favoriet.

Daniela
15 december 2020

Koude loempia’s. Kwaliteit is hard achteruit gegaan sinds het begin van dit jaar. Vind het niet meer interessant om klant te blijven.

Cicilia
15 december 2020

Lekker gegeten!

Ferry van Kampen
15 december 2020

Aangenaam verast om voor een goede prijs is lekkers te krijgen. 45 minuten na bestellen stonden ze voor de deur.

Jordy
14 december 2020
timmerman
10 december 2020
Michel
10 december 2020

Lekkere roti en exact op tijd geleverd

Hoffman
8 december 2020
Sergio
6 december 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Vrolijk
6 december 2020

Verschillende keren bestelling gedaan, het eten is steeds weer erg goed en bestellen gaat erg goed, alleen heb ik niet kunnen terugvinden hoe ik de kortingen in kan vullen, wanneer ik via de app bestel.

Ted Janzen
5 december 2020

Mooi op tijd gebracht alleen jammer dat het koud was.

Peer Cesar
3 december 2020

Eten was niet warm en smaakte daardoor niet. Bezorging was ook 50 minuten te laat. Zelf maar gebeld waar het eten bleef , scooter was kapot . Daarom maar met 1 scooter bezorgen . Gevraagd of het eten dan nog wel warm is antwoord was ja.......dus niet jammer de soep konden we zo weggooien.

R. v. D.
1 december 2020

1. Precies op tijd bezorgd en het eten was goed verpakt, dus ook nog super warm. 2. Verse ingrediënten gebruikt. 3. Het rundvlees en de kip waren mals en sappig. 4. Precies lang genoeg gewokt. 5. Lekkere geur en smaak. 6. Perfecte sambal bijgeleverd (denk dat het gemaakt is van madame jeanette-jes).

F.van Eekelen
30 november 2020

Te laat bezorg. Niet op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoffman
30 november 2020
Willem Remmé
29 november 2020

Zoals we gewend zijn was het eten heerlijk van smaak, ruim voldoende en keurig op tijd geleverd, zelfs ruim 5 minuten voor de door ons gevraagde tijd. Helaas was het eten lauw, misschien waren wij de laatste van de rit of heeft het eten toen het klaar was lang op de besteller moeten wachten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ges
29 november 2020
Angela
28 november 2020

Tegenwoordig erg kleine porties, en teveel vet! Niet lekker meer !!

M. van der Eerden
26 november 2020

Niks op aan te merken, snelle service en heerlijk eten!

Frans van Eekelen
23 november 2020

Alles is snel en goed gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Grigoleit
23 november 2020

Het eten werd op tijd bezorgd en was goed van temperatuur. Wij hadden, onder andere, de Fries Rice Special. De rijst was goed op smaak, maar een beetje aan de droge kant. De drie soorten vlees waren goed van smaak, maar er had best wel wat meer vlees op gemogen. De rijst was in overvloed maar het vlees minimaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miri en Andres
21 november 2020

Precies op tijd, warm en super lekker!

Barbara Bruggeling
21 november 2020

Eten was weer heerlijk, singapore vermicelli heeft onze voorkeur.

Anoniem
17 november 2020

Snelle bezorging en lekker eten voor een fatsoenlijke prijs.

Koos
16 november 2020

Bezorger prima op tijd (zelfs vroeger dan gevraagd). De Cha Sieuw en de Black Bean Kip prima kwa hoeveelheid en smaak. Beide gerechten echter niet even warm. Volgende keer de Roasted Duck proberen. Als die goed smaakt en warm is, wellicht een 5e ster :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
16 november 2020

Erg lekker! Aanzienlijk beter dan de gemiddelde "Chinees". Ruime portie, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Ray
15 november 2020

Heerlijk gegeten. Gebakken noodles met geroosterde kip. Dim Sum als voorafje perfect. Vergeet niet de ketjapsambal om het af te maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peer Cesar
15 november 2020

Chicken Gyoza en Szechuan besteld . Het smaakte zeer goed en bezorging was mooi op tijd.

Peer Cesar
7 november 2020

Lekker eten voor een schappelijke prijs. De geroosterde kip van het combinatie gerecht was lauw. Die had wel wat warmer gemogen. De bezorger was mooi op tijd.

Timmerman
6 november 2020

Was weer erg lekker en mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Samsoe
6 november 2020

De gerechten zijn top en naar verwachting...

R Schouten
30 oktober 2020

Het eten smaakt super !!

Konings
30 oktober 2020

Ontzettend teleurstellend dat wij om 16.15 om bezorging hebben gevraagd en er om 16.45 bezorgt wordt. Krijgen we ook nog een grote mond van de bezorger. Ik loop mijn sportafspraak mis.

April
28 oktober 2020

Heerlijk eten en inzetten veel!

Rossi
27 oktober 2020

Heerlijk eten en goede service.

FS
23 oktober 2020

Lekker eten & snel service! BEDANKT!!

Roldy
22 oktober 2020

Weer heerlijk!

Jan Buitenhuis
19 oktober 2020

Op tijd en zoals altijd heerlijk gegeten, na 2 slechte voorgangers eindelijk een goede afhaal Toko.👍👍👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cicilia
16 oktober 2020

Lekker gegeten weer.

Mariska
12 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Willem Remmé
11 oktober 2020

Keurig op tijd geleverd en (zoals altijd) heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

timmerman
9 oktober 2020

was weer super lekker en mooi op tijd bezorgd tot de volgende keer

Patricia
9 oktober 2020

Super! Toll!

V.
5 oktober 2020

Voedselvergiftiging opgelopen. Ik was(!) een vaste klant, maar zal hier echt nooit meer bestellen.

Anne
3 oktober 2020

Op tijd bezorgd. Eten goed warm. Grote porties, veel bami erbij. Heerlijk gegeten!

Joy
3 oktober 2020

De nasi met selected mix was heerlijk. Had wel meer sambal bij gemogen. De poke bowl garnalen was minder. De toppings waren vers maar de garnalen moest je zoeken, in verhouding veelst te veel rijst en allemaal erg smakeloos. Mijn dochter heeft maar een paar happen genomen en met mij de nasi gedeeld. Geen poke bowl meer voor ons bij jullie. Zonde.

Jes
2 oktober 2020

Ruime portie van zeer hoge kwaliteit

Lotte
2 oktober 2020

Erg lekker en optijd geleverd! Het eten was ook nog goed warm.

Konings
2 oktober 2020
Cicilia
30 september 2020

Weer heerlijk gegeten!

El
27 september 2020

Was echt heel lekker !

Aga
27 september 2020

Het eten is altijd erg lekker. Goede prijs- kwaliteit verhouding

Baitali
26 september 2020

Goeie bezorging grote porties en lekker!

L. Alfons
24 september 2020

Miehoen, bami en nasi waren lekker, mocht voor mij wat kruidiger en pittiger. Desondanks was het smakelijk. Jammer dat het wat afgekoeld wAs bij levering.

Edwin
12 september 2020

Weer top

Rakesh
11 september 2020

Wederom snel en heerlijk eten. De sauto is een aanrader.

Cicilia
10 september 2020

Heerlijk gegeten!!

Mike Steffers
5 september 2020

Heerlijk!

Patricia
4 september 2020

The food delivered tasted amazing as usual, but when I went to lift the food the braised beef spilled and went through the white paper bag and the brown paper bags. They spilled all over my floor and left one of my braised beef orders without soup. The delivery guy was nice but was not sure what to do and just left. I thought he would tell his boss to at least replace the soup but didn't hear from anyone. I was so hungry at this point but still had to thoroughly clean my floors, the wall, and my welcome mat of beef soup. Really affected my enjoyment of the food that I still had to clean up and wash up before I got to eat.

Rakesh
1 september 2020

Netjes op het afgesproken tijdstip en het eten was van hele goede kwaliteit. Erg vers en lekker.

jos
30 augustus 2020
Roldy
28 augustus 2020
Ro
26 augustus 2020

Het eten is keer op keer heerlijk! Aisan Slected is mijn eerst keuze voor lekker aziatisch eten in Hoofddorp

Rakesh
23 augustus 2020

Erg snel geleverd. Sauto en roti kip erg lekker en vers.

Patricia
17 augustus 2020

Essen von ausgezeichneter Qualität, super schnelle Lieferung. Sehr empfehlenswert!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
12 augustus 2020
Willem Remmé
5 augustus 2020

Bezorging weer punctueel. De meals waren prima maar de side dishes vielen tegen. Frietjes waren slap en lauw, sate was lauw. Ook beter om geen frietjes bij een Aziatisch restaurant te bestellen.

Vincent
1 augustus 2020

Gisteren weer besteld. Was laatst iets fout gegaan, maar hebben ze prima opgelost. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Echt een aanrader. 😋

Cicilia
1 augustus 2020

lekker gegeten! En snelle bezorging

Wouter
27 juli 2020

We hadden al een keer besteld bij Asian Selected met een uitmuntende ervaring. Deze keer was de bestelling meer dan 35 minuten later dan de aangegeven tijd en het eten minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
26 juli 2020

Ik bestel hier vaker en over het algemeen is het erg lekker. Gisteren was mijn eten helaas koud toen het bezorgd werd. Hier een mail over gestuurd en geen antwoord gekregen. Slechte service.

Lorna Wang
18 juli 2020

I ordered them for my Chinese friends, and all of us love them. Nice food and deliver on time! Will reorder soon

Lisa
17 juli 2020

super lekker. Ruime porties.

Ellen Lentelink
16 juli 2020

Het eten wordt snel bezorgd, goed verpakt, heet van temperatuur, en heel erg lekker. Twee keer besteld en beide keren een dikke 10

Jennifer
13 juli 2020

Het eten is kwalitatief overheerlijk goed maar echt te lauw. Zonde. Wij hebben geen magnetron maar warmen het op in de pan alleen dat schiet het doel wel voorbij. Vorige keer netjes opgelost met korting. Maar nu hoeft dat niet meer, doe er gewoon iets aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
7 juli 2020

Eten werd snel bezorgd, ruime porties en smaak was goed. Heb hier al vaker besteld en elke keer is het top!

Gracie
28 juni 2020

Blij dat jullie weer open zijn!! Online nasi en mihoen besteld, vriendelijke bezorger en ook op tijd. Eten was nog lekker warm en smaakte weer 👍

I Thompson
25 juni 2020
John
18 juni 2020

Lekker gegeten